Om os

DinArv er en del af FamilieTestamente, som er en af Danmarks største digitale virksomhed inden for familie-og arveret. Vi har et stort fokus på juridisk og personlig rådgivning.

Vores rådgivning er af absolut højeste faglige kvalitet kombineret med de nyeste digitale løsninger. Vores rådgivning foretages af specialiserede jurister indenfor alle aspekter af familie- og arveret. 

DinArv & FamilieTestamente udarbejder i dag mellem 700-1000 juridiske dokumenter om måneden inden for arv, fremtidsfuldmagt og børn & samliv, og vores klare mission er at sikre alle danskere ved sygdom, skilsmisse og dødsfald. Processen hos os er enkel og nem, hvilket sikrer, at vi kan tilbyde konkurrencedygtige priser på testamente eller andre juridiske dokumenter såsom et børnetestamente, en samejeoverenskomst eller andet. 

Vi har et tæt samarbejde med DreistStorgaard Advokater, således at vi altid kan sikre, at alle kundens behov bliver opfyldt uanset, når vi udarbejder juridiske dokument og giver juridisk rådgivning ved testamente eller andet juridisk dokument, der skal sikre din og din families arv. Det gælder uanset situation og kompleksitet.

To personer, der er ved at underskrive et dokument

Mission

Hos DinArv er vores mission at tilbyde juridisk hjælp i form af gennemarbejdede og skræddersyede testamenter og øvrige juridiske dokumenter. Vi sørger for at sikre dig og din familie bedst muligt, når I skal drøfte arv til børn, samlever arv, arv efter forældre mm.

Vision

Vores vision er at blive klienternes foretrukne valg til udarbejdelse af testamenter og øvrige juridiske dokumenter indenfor familie- og arveretten. Vi vil sikre flest mulige et juridisk korrekt testamente og tilbyde vores klienter sikkerhed til en fast, lav pris – og den helt rigtige rådgivning.

Medarbejdere

Jurister

Aqdas Olsen

Jurist (cand.jur)

Lise Bøgild Paulsen

Jurist (cand.jur)

Malika Nezami

Jurist (cand.jur)

Stine Carøe Ritter

Jurist (cand.jur)

Katrine Lindgaard Pedersen

Jurist (cand.jur)

Caroline Ravn Pedersen

Jurist (cand.jur)

Cathrine Gert Nielsen

Jurist (cand.jur)

Studerende

Mads Magnus Gylling Olsen

stud.jur

Simon Linnebjerg

stud.jur

Cecilie Schou-Olesen

stud.jur

Martin Dürr Jørgensen

stud.jur

Stefan Rindom

stud.jur

Katrine Meisler

stud.jur

Ledelse

Thomas Funch

Salgs- og kundechef