Skal du have hjælp til din fremtidsfuldmagt?

Hos DinArv står vi klar til at hjælpe dig, hvad end du skal have rådgivning til at udarbejde en fremtidsfuldmagt til private, for eksempel en fremtidsfuldmagt til ægtefæller, eller om du har brug for generel fremtidsfuldmagt vejledning.

Vi sørger for, at du bedst muligt sikrer dig selv i fremtiden med en fremtidsfuldmagt. Derudover kan vi også hjælpe dig med juridisk rådgivning om testamente, hvor vi guider dig om alt fra testamente regler samt fremviser eksempler på et godt testamente. Vi kan også hjælpe dig med at udarbejde en samejeoverenskomst og meget mere. 

Læs mere om fremtidsfuldmagter til private og fremtidsfuldmagter til virksomhedsejer herunder. 

Fremtidsfuldmagt til private

Sikrer, at en eller flere af dine nærmeste kan hjælpe dig med dine økonomiske og personlige forhold, hvis du på et tidspunkt ikke selv er i stand til det.

Fremtidsfuldmagt til virksomhedsejere

Giver en medarbejder, medejer eller en nærtstående mulighed for at træffe beslutninger i virksomhedens interesse, hvis du selv er ude af stand til det i en periode.

Hos DinArv giver vi juridisk rådgivning om testament - herunder fremtidsfuldmagt vejledning, vejledning om samejeoverenskomst, børnetestamente, arv efter børn samt skilsmisse.

Lad os finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.​