Skal du have hjælp til din arv?

Vi hjælper dig med det, du skal bruge. Hos DinArv sørger vi for at skabe en sikker fremtid for dig og din familie ved at give juridisk rådgivning om testamente og udarbejdelse af et testamente online, så du sikrer din arv og dine arvinger. Det kan både være i tilfælde af, at du ønsker at give et arveforskud som en arv til dine børn eller som en samlever arv, hvis disse eksempelvis har behov for økonomisk hjælp. Det kan også være, du ønsker et arveafkald hvis du eksempelvis vil fraskrive dig retten til arv efter dine forældre

Derudover sørger vi for korrekt juridisk udarbejdelse af forhåndsamtykke til uskiftet bo, arveafkald, arveforskud samt indbotestamente.

Læs mere herunder.

Arveafkald

Et arveafkald betyder, at en arving fraskriver sig retten til at arve. Et arveafkald kan gives før eller efter, at arven er faldet – henholdsvis et afkald på forventet arv eller på falden arv.

Arveforskud

Arveforskud er, hvis en arvelader ønsker at give en eller flere af sine arvinger forskud på deres arv, imens arveladeren stadigvæk er i live.

Forhåndssamtykke til uskiftet bo

Du overtager din afdøde ægtefælles formue og ejendele, når ægtefællen er gået bort og som længstlevende ægtefælle skifter du ikke med din afdødes livsarvinger (børn).

Testamente

20 % af alle arvesager ender i familiekonflikter, da formuen ender i ”forkerte” hænder, fordi den afdøde ikke havde oprettet testamente. Få oprettet et testamente med bestemmelse om, hvem der skal arve, når du dør.

Indbotestamente

Et indbotestamente bestemmer, hvordan dine forskellige personlige effekter skal fordeles ved din død, som for eksempel hvem der skal arve dine smykker m.m. Typisk er det indbo med affektionsværdi, man vælger at testamentere.

Hos DinArv giver vi juridisk rådgivning om testament - herunder fremtidsfuldmagt vejledning, vejledning om samejeoverenskomst, børnetestamente, arv efter børn samt skilsmisse. Få hjælp til testamente regler og testemente generelt online hos DinArv

Lad os finde ud af, hvordan vi kan hjælpe dig

Skal vi tage direkte kontakt til dig? Benyt dig af formularen, og vi ringer til dig hurtigst muligt.