Testamente online

Er et testamente startet online juridisk gyldigt? JA!

Online Testamente – Hvordan gør jeg?

Du svarer på 10-12 spørgsmål online.

Du modtager gratis rådgivning.

Du skriver testamentet under.

Når du startet dit testamente online, så sørger vores jurister for, at testamentet er 100 % korrekt. Når du er færdig med at skrive dine oplysninger, så vil vores jurister med speciale i testamenter sørger for, at alt stemmer overens med dine ønsker.

Sådan startes et testamente online

Tidligere har mange danskere gået til advokater for at oprette testamente, men det er ikke længere nødvendigt.

Du starter online, hvorefter vi sørger for, at alt er 100% korrekt.

Den juridiske teknologi er baseret på arveloven og advokaters måde at udarbejde testamenter på. Du vil blive stillet en række spørgsmål online, og afhængigt af dine svar, vil teknologien tilpasse det efterfølgende spørgsmål til dig. På denne måde tilpasses spørgsmål og dermed også testamentet til dig, så du får et unikt og skræddersyet testamente gennem vores dygtige jurister.

Når du har svaret på alle spørgsmål kontakter vores jurister dig, så vi sikrer, at alt er, som det skal være. Efterfølgende sendes testamentet til dig pr. e-mail eller pr. brev, hvorefter du skriver testamentet under foran en notar eller to vitterlighedsvidner. Læs mere i nedenstående.

Start dit testamente online i dag. Du kan gøre det færdigt senere.

Notartestamente eller vidnetestamente?

Skal du vælge at gyldiggøre dit testamente foran en notar eller to vitterlighedsvidner? Hvis du har brug for et hurtigt testamente, så kan du benytte vitterlighedsvidner, men et notartestamente er det sikreste i længden.

Notartestamente

Et notartestamente er et testamente, som du har medbragt til byretten og underskrevet foran en notar (embedsmand ved byretten). Notarens job er at bevidne, at du er den person, som du udgiver dig for at være samt, at du er ved dine sansers fulde fornuft.

Hvis du vælger den sikre løsning, og opretter et notartestamente, så vil dit testamente altid fremkomme, når du går bort. Det skyldes, at alle notartestamenter registreres og opbevares i centralregistret for testamenter.

Det koster 300 kr. i retsafgift at notere dit testamente og vi anbefaler, at pengene medbringes kontant, da ikke alle byretter tager kreditkort. Medbring ligeledes gyldigt ID og to versioner af dit testamente i A4 format, der ikke er underskrevet på forhånd.

DinArv anbefaler, at du noterer dit testamente, da dette er den sikreste løsning!

Vidnetestamente

Det er muligt at gøre dit testamente gyldigt hurtigt og nemt foran to vitterlighedsvidner. Dette gøres ved at bede to uvildige personer om, at skrive under på, at du er den person, som du udgiver dig for at være.

Vitterlighedsvidnerne skal være myndige, ej nært beslægtet til dig og ej heller benævnt i testamentet. Du kan f.eks. bede dine naboer, venner eller kollegaer agere vitterlighedsvidner.

Notar- eller vidnetestamente, du bestemmer selv

Du bestemmer selv, hvilken type testamente du vælger at oprette online. Vi har gjort plads til begge dele i dit online testamente.

Ring eller skriv til os

Det er altid muligt at kontakte os pr. e-mail eller tlf. Al rådgivning er gratis, og vi er klar til at hjælpe dig, så du får et sikkert og juridisk testamente, der sikrer dine arvinger bedst muligt.

Ved at oprette et testamente sikrer du dine arvinger.