Testamente formular

Ønsker du at oprette et testamente gennem en formular? Hos DinArv kan du starte dit testamente gennem vores online formular.

Testamente – Hvordan gør jeg?

Du svarer på 10-12 spørgsmål online.

Du modtager gratis rådgivning.

Du skriver testamentet under.

Du kan også vælge at oprette dit testamente gennem én af de mange testamenteformularer, der er at finde på nettet eller gå til en advokat.

Blanket til testamente på Tinglysningskontoret

Det er muligt at oprette et testamente ved at hente en gratis blanket på Tinglysningskontoret. Vi anbefaler, at du bruger blanketten fra Tinglysningskontoret, da det er den officielle blanket til oprettelse af et testamente.

Når du har udfyldt blanketten, kan du være heldig at få hjælp hos notaren, hvis du har et spørgsmål til testamentet (notaren er personen i byretten, der bl.a. noterer testamenter).

Typiske fejl – pas på

I mange tilfælde kan det være godt nok at oprette et testamente gennem en formular fra Tinglysningskontoret, men der er desværre generelt mange fejl i testamenter. Specielt testamenter oprettet helt uden guidance, og gennem standardformularer medfører fejl, hvis du ikke har kendskab til arveloven.

Vær sikker på, at dit testamente overholder krav til tvangsarv, dødsrækkefølge, mv., så du sikrer dine arvinger.

Problemerne opstår, fordi formularerne til testamenter ikke forklarer de forskellige aspekter, der ligger i at udfylde formularerne grundigt nok. Du kan lære om de typiske fejl, som andre har i deres testamenter her. Undgå på denne måde selv at lave disse fejl.

Den sikre måde

DinArv har udarbejdet juridisk teknologi baseret på dygtige advokaters måde at oprette testamente på. På denne måde kan du starte et juridisk gyldigt testamente gennem en online formular. Vores dygtige jurister sikrer, at dit testamente bliver 100 % juridisk korrekt.

Det fungerer ved, at det juridiske program tilpasser sig dig og dine arveforhold, og du vil blive stillet ca. 10-12 spørgsmål afhængigt af din situation.

Når du har svaret på spørgsmålene, vil du modtage gratis rådgivning fra vores jurister. Efterfølgende kan du bestemme om du ønsker at få testmantet tilsendt.

Underskrift af testamente

Når du har udfyldt vores onlineformular eller blanketten fra Tinglysningskontoret, skal det skrives under for at blive gyldigt.

Der er to måder at skrive under på:

  1. Underskrift foran en notar i byretten.
  2. Underskrift foran to vitterlighedsvidner.

Vi anbefaler altid, at du skriver under foran en notar, og dermed opretter et notartestamente. På denne måde sikrer du, at dit testamente altid vil komme frem til dine arvinger, når du en dag går bort. Testamentet risikerer ikke at blive væk, eller hvad værre er, at det i nogle tilfælde bliver bortskaffet.

Vi håber, at ovenstående har hjulpet dig på vej til at oprette et testamente. For os er det ikke vigtigt, om du opretter dit testamente hos DinArv, gennem en formular fra Tinglysningskontoret eller hos en advokat. Det vigtige for os er, at du får oprettet et testamente, så du sikrer dine arvinger på bedste vis.

Du kan sikre dine arvinger på kort tid