Jurist til testamente?

Leder du efter en jurist til dit testamente? Hos DinArv kan du starte testamentet online.

Testamente – Hvordan gør jeg?

Du svarer på 10-12 spørgsmål online.

Du modtager gratis rådgivning.

Du skriver testamentet under.

Ønsker du at oprette et testamente med en jurist hos DinArv, så oprettes testamentet først online, hvorefter vi kontakter dig for en gratis rådgivende samtale. Herefter bestemmer du selv, om du ønsker at få testamentet fremsendt.

Vidste du: Brug af advokater til testamenter koster normalt 5-10.000 kr. Hos DinArv koster testamentet langt mindre end hos advokater.

Skal der advokat til testamentet?

Vi har mange kunder, som spørger os, om det virkelig er muligt at oprette et testamente helt uden brug af advokater. Til det svarer vi altid ja!

Hvordan oprettes et testamente uden advokat?

Hos DinArv vil du blive stillet ca. 10-12 spørgsmål afhængigt af, hvordan dine arveforhold ser ud. Når du er færdig med at besvare spørgsmålene, så kontakter vores specialiserede jurister dig. På denne måde sikrer vi, at vi får udarbejdet et juridisk korrekt testamente.

Til sidst kan du se dine valg i forbindelse med oprettelse af dit testamente. Hvis du ønsker det, så kan du bestille testamentet hos en af vores dygtige jurister.

Testamentet tilstræbes at blive fremsendt inden for 24 timer efter ordreafgivelsen. Du kan modtage testamentet pr. post eller e-mail, valget er dit.

Testamente med eller uden jurist – valget er dit

Vi anbefaler altid, at du starter med at oprette et testamente online. På denne måde bliver du fortrolig med de forskellige muligheder, der er i forbindelse med oprettelse af testamenter.

Hvis du ikke ønsker at bestille dit testamente, så er det helt i orden med os. Vi tager ikke honorar, hvis du beslutter ikke at bestille dit testamente.

Du kan sikre dine arvinger ved at oprette et testamente