Billigt testamente

Et testamente oprettet hos DinArv er både juridisk korrekt og sikkert – selvom det kun koster 2.995 kr. Til sammenligning koster det ofte 5-10.000 kr. at oprette et testamente hos en advokat, og det tager ofte et par uger. 

Vi har gjort oprettelsen af et testamente økonomisk rimelig ved at du selv starter processen gennem vores juridiske teknologi.

Testamente – Hvordan gør jeg?

Du svarer på 10-12 spørgsmål online.

Du modtager gratis rådgivning.

Du skriver testamentet under.

Når du opretter et testemente hos DinArv, vil du blive bedt om at besvare en række spørgsmål.

Med udgangspunkt i dine svar tilpasser vi hele tiden det næste spørgsmål, hvilket svarer til at udarbejde et testamente med en advokat. På denne måde afdækker vi i fællesskab alle aspekter af dine arveforhold, så dit testamente bliver juridisk korrekt.

Når du har besvaret alle spørgsmål, så kontakter vi dig for at sikre, at alle oplysninger er korrekte samt, at du forstår alle de ting, som du har svaret på. Dit testamente vil være skræddersyet til dig på baggrund af dine behov, og de valg du har truffet gennem dine svar til vores online-advokat.

Når du har svaret på alle spørgsmål, udarbejder vi testamentet inden for 24 timer, og sender det til dig pr. e-mail eller pr. post. Dit testamente vil være skræddersyet til dig.

Du kan gå i gang med at oprette dit billige testamente allerede i dag og gøre det færdigt, når det passer dig.

Hvornår er testamentet gyldigt?

Dit testamente er gyldigt, når det er skrevet under foran en notar eller foran to vitterlighedsvidner. Hvis du opretter et testamente hos en advokat, vil du skulle skrive det under på samme måde som hvis du opretter det hos DinArv.

Notartestamente

Den ene måde at gøre dit testamente gyldigt på er ved underskrift hos en notar. Fordelen ved at notere testamentet er, at testamentet altid vil komme dine arvinger i hænde, når du en dag går bort, da det opbevares i centralregistret for testamenter.

Notarer findes hos byretterne i alle danske retskredse, så der er altid en notar i nærheden af dig.

Når du noterer dit testamente, så husk at medbringe følgende:

  1. Gyldigt ID
  2. Kontanter kr. 300,- til betaling af retsafgift
  3. To versioner af dit testamente i A4 format (de må ikke være skrevet under på forhånd).

DinArv anbefaler, at du noterer dit testamente, da dette er den sikreste løsning!

Vidnetestamente

Det er også muligt at gøre dit testamente gyldigt billigt. Dette gøres ved at bede to vitterlighedsvidner skrive under på, at du er den retsmæssige underskriver af testamentet.

Kravet for at kunne agere vitterlighedsvidne er, at personen skal være myndig, ej nært beslægtet til underskriver af testamentet og ej heller være benævnt i testamentet. Et vitterlighedsvidne kan f.eks. være din nabo, ven eller en kollega.

Notar- eller vidnetestamente, du bestemmer selv

Hvis du opretter et billigt testamente gennem DinArv.dk, så bestemmer du selv, om du ønsker at gyldiggøre dit testamente hos en notar eller foran to vitterlighedsvidner. Vi har gjort plads til begge dele i dit testamente.

Ring eller skriv til os

Selvom du ønsker at oprette et billigt testamente, så er du naturligvis altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi er klar til at hjælpe dig.

Start allerede i dag med at oprette dit billige testamente gennem DinArv. Du kan altid gøre testamentet færdigt senere.

Ved at oprette et testamente sikrer du dine arvinger.

Ønsker du at vide mere om